De vakantie zit erop!

Je vakantie in Marokko zit erop. Nu moet de terugreis weer voorbereid worden. Wij helpen je daar graag bij. Net als de heenweg zijn er op de terugweg verschillende opties. Wij zetten ze inclusief aanbevolen hotels voor je op een rij. In Frankrijk raden wij vooral de Ibis hotels omdat deze qua locatie (vaak naast de snelweg en (fastfood)restaurants in de buurt) en de prijs kwaliteit verhouding dik in orde is.

Route 1

ALGECIRAS/TARIFA-CORDOBA-MADRID-BURGOS – BORDEAUX -TOURS-PARIJS

Deze route is het meest aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via de havens van  Ceuta of TangerMed/Ville en Motril reizen. Deze route voert via Madrid, Burgos, San Sebastian, Bordeaux overde autoroute A10 naar Parijs. Dit is de meest bekende en traditionele route.

Klik op de naam va het hotel om direct te boeken!

Boek één van de aanbevolen hotels op deze route

1.Tours: BOEK! Ibis Tours Nord,  BOEK! Ibis Tours Sud

2.Poitiers: BOEK! Ibis budget Poitiers Sud 

3.Bordeaux: BOEK! Ibis Budget Sud

4.Burgos: BOEK! Al Alfoz de Burgos,  BOEK! Tudanca Aranda II ( Tussen Burgos en Madrid)

Route 2

ALGECIRAS/TARIFA-SEVILLA-SALAMANCA-BURGOS – BORDEAUX -TOURS-PARIJS

Deze route is vooral aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via de havens van  Ceuta of TangerMed/Ville en Motril naar het Europese vaste land reizen.  Dit is de qua afstand en hoogteverschil het minst uitdagend. De afstand tussen tankstations ( in Spanje) is op deze route aanzienlijk. Deze route voert via Sevilla, Salamanca, Burgos, San Sebastian, Bordeaux over de autoroute A10 naar Parijs.

Route 3

VIA MOTRIL/ALMERIA -BARCELONA-CLERMONT FERRAND – ORLEANS – PARIJS

Deze route is vooral aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via de havens van  Al Hoceima/Mellila/Nador naar het Europese vaste land reizen.  Deze route gaat over de AP-7 ofwel de Autopista del Mediterráneo. Dit is de langste  autopista in Spanje, die langs een groot deel van de oostkust en zuidkust verloopt. In Frankrijk ga je over de route de Soleil. Deze route wat is afstand de langste afhankelijk welke haven je aandoet. In de buurt van kan je op twee extra tol barrières rekenen. De autosnelweg verbindt Frankrijk met Barcelona, Valencia, Alicante, Málaga en Algeciras.

Klik op de naam va het hotel om direct te boeken!

Aanbevolen hotels op deze route

1.Orléans: BOEK! Ibis budget Orléans Sud Comet

2.Clermont-Ferrand: BOEK! Ibis Clermont Ferrand Sud Herbet

3.Barcelona: BOEK! Regio Catalunya

4.Valencia:BOEK! Regio Valencia

Route 4

MALAGA/MOTRIL/ALMERIA-VALENCIA- BARCELONA-MONTPELLIER-LYON-DIJON-TROYES-REIMS

Deze route is vooral aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via de havens van  Al Hoceima/Mellila/Nador naar het Europese vaste land reizen. Deze route gaat over de AP-7 ofwel de Autopista del Mediterráneo. Dit is de langste  autopista in Spanje, die langs een groot deel van de oostkust en zuidkust verloopt. In Frankrijk ga je over de route de Soleil. Deze route wat is afstand de langste afhankelijk welke haven je aandoet. In de buurt van kan je op twee extra tol barrières rekenen.

Klik op de naam va het hotel om direct te boeken!
Translate