Download de NaarMaroc App en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Marokko tijdens je vakantie.

Hoe zat het ook al weer, opwaarderen in Marokko?

Eindelijk gearriveerd, simkaart gereed en je wilt natuurlijk zo snel mogelijk online zijn in Marokko. Maar hoe zat het ook al weer. Hoe kom ik achter mijn Marokkaanse-nummer, hoe kan ik op de makkelijkste manier opwaarderen en hoe luister ik mijn beltegoed af? We nemen de Maroc Telecom provider en zetten alles voor je op een rij.

Simkaart activeren in Marokko

Bel 555 en kies optie 0 voor (Arabisch) of 1 (Frans) Na activatie kun je direct 20 min internationaal of nationaal bellen bij een Maroc Telecom simkaart.

Je mobiele nummer opvragen

Om je mobiele nummer te achterhalen die je de volgende code te bellen: #99# , hierna verschijnt het nummer op je scherm.

Opwaarderen van data-tegoed met opwaardeercode

De makkelijkste manier om je data-tegoed op te waarderen is per sms. Je met sms’t de opwaardeercode (aaneengesloten) met *3 erachter naar 555. Let op! Verstuur de opwaardeercode zorgvuldig. Wanneer je te vaak (na drie keer) de verkeerde opwaardeercode sms’t blokkeert je simkaart voor het opwaarderen.

Opwaarderen van beltegoed met opwaardeercode

Je met sms’t de opwaardeercode (aaneengesloten) met *2 erachter naar 555. Wanneer je te vaak (na drie keer) de verkeerde opwaardeercode sms’t blokkeert je simkaart voor het opwaarderen.

Opwaarderen van internationaal beltegoed met opwaardeercode

Je met sms’t de opwaardeercode (aaneengesloten) met *4 erachter naar 555. Wanneer je te vaak (na drie keer) de verkeerde opwaardeercode sms’t blokkeert je simkaart voor het opwaarderen.

Tegoed beluisteren

Om je data of beltegoed te beluisteren bel je naar 580. Afhankelijk van je taalinstelling hoor je deze in het Arabisch of Frans.

Voicemail beluisteren

Om je voicemail te beluisteren bel je 333. Deze wordt dan automatisch afgespeeld.

Direct 5GB data-tegoed opwaarderen!

Direct 10GB data-tegoed opwaarderen!

Translate