Ferry naar Marokko

Op deze pagina vind je een overzicht van alle ferry routes van het Europese vasteland naar Marokko. Wanneer je een route selecteert kun de vaartijden en vaarfrequetie bekijken, contactgegevens opzoeken. Je kunt de ferrytickets van verschillende veerbootmaatschappijen vergelijken en gelijk boeken. Je bent hier altijd goedkoper uit wanneer dan ter plaatse een ferryticket voor Marokko koopt. De agentschappen ter plaatse vragen meer  (vooral in de zomer) dan de standaardtarieven. Boek hier dus je ticket naar Tanger, Ceuta, Al Hoceima of Nador!

Boek hier gelijk je bootticket naar Marokko!

Bekijk hier de informatie per vaarroute naar Marokko

Er zijn verschillende vaarroutes van Spanje naar Marokko, afhankelijk van waar je vertrekt en waar je naartoe gaat in Marokko. Hier zijn enkele van de populairste vaarroutes:

  1. Algeciras naar Tanger: Dit is een van de drukste vaarroutes tussen Spanje en Marokko en wordt bediend door verschillende veerbootmaatschappijen. De overtocht duurt ongeveer 1 uur.
  2. Algeciras naar Ceuta: Ceuta is een Spaanse enclave aan de noordkust van Marokko en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als zakenreizigers. De overtocht duurt ongeveer 1 uur.
  3. Málaga naar Melilla: Melilla is een andere Spaanse enclave aan de noordkust van Marokko en de overtocht van Málaga duurt ongeveer 4 uur.
  4. Almería naar Nador: Deze route wordt minder vaak gebruikt dan de routes naar Tanger, Ceuta en Melilla, maar er zijn nog steeds verschillende veerbootmaatschappijen die deze route bedienen. De overtocht duurt ongeveer 6 uur.
  5. Motril naar Tanger: Dit is een minder drukke route dan de route van Algeciras naar Tanger, maar er zijn nog steeds verschillende veerbootmaatschappijen die deze route bedienen. De overtocht duurt ongeveer 5 uur.

Houd er rekening mee dat deze routes kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van de veerbootmaatschappijen en de weersomstandigheden. Het is altijd het beste om de actuele informatie bij de veerbootmaatschappijen te controleren voordat je je reis plant.

Translate