Aanbevolen autoroutes naar Marokko

Er leiden meerdere wegen naar Rome maar ook naar Marokko! Op deze pagina vind je de de verschillende routes die je naar Marokko kunt nemen. Afhankelijk van waar je in Marokko moet zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben ook de geschikte hotels per route voor je uitgezocht.

Via Parijs -Tours - Bordeaux - Burgos - Madrid - Algeciras/ Tarifa

Route 1

Deze route voert via Parijs, Tours, Bordeaux ofwel de autoroute A10 naar Burgos, de A1 Autovia del Norte naar Madrid. Dit is de meest bekende route naar Marokko. Waar je vroeger na Madrid via Granada en vervolgens Malaga reed kan je om de bergen van de Siërra Nevada te omzeilen direct, via Cordoba naar Malaga en je weg vervolgen. Waar je in Frankrijk niet aan de tolwegen ontkomt heb je in Spanje nog keuze met autopista en de autovia. Deze route is het meest aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via Algeciras naar Ceuta of TangerMed/Ville of Motril-AL Hoceima reizen. Reizigers met de eindbestemming Tanger/Tetouan of het Zuiden van Marokko nemen deze route meestal.

Boek één van de aanbevolen hotels op deze route

1.Tours: BOEK! Ibis Tours NordBOEK! Ibis Tours Sud

2.Poitiers: BOEK! Ibis budget Poitiers Sud 

3.Bordeaux: BOEK! Ibis Budget Sud

4.Burgos: BOEK! Al Alfoz de BurgosBOEK! Tudanca Aranda II ( Tussen Burgos en Madrid)

5.Madrid: BOEK! Gran Hotel Los Angeles (Getafe)

Via Parijs - Tours - Bordeaux - Salamanca -Sevilla- Algeciras/Tarifa

Route 2

Deze route voert via Parijs, Tours, Bordeaux ,de autoroute A10 naar Burgos, Salamanca en Sevilla. Dit is de alternatieve route om in Zuid-Spanje te geraken. Deze route kent iets minder reliëf dat de route via Madrid. Om de afstand is het niet te doen. Deze nagenoeg hetzelfde als de route via Madrid.  Deze route is het meest aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via Tarifa of Algeciras naar Ceuta/ TangerMed/Ville reizen. Reizigers met de eindbestemming Tanger/Tetouan of het Zuiden van Marokko nemen deze route.

Via Parijs - Orleans - Clermont Ferrand - Barcelona - Almeria/Motril /Malaga

Route 3

De route gaat via Parijs, Bordeaux , Orléans waarna je de AP-7 of Autopista del Mediterráneo opgaat. Dit is een autopista in Spanje, die langs een groot deel van de oostkust en zuidkust verloopt. Deze route wat is afstand de langste afhankelijk welke haven je aandoet.  De autosnelweg verbindt Frankrijk met Barcelona, Valencia, Alicante, Málaga en Algeciras. Deze route is het meest aan te bevelen voor de Marokko reizigers die via Almeria naar Nador, Motril naar Al Hoceima of Malaga naar Melilla reizen. Reizigers met de eindbestemming AL Hoceima, Nador, Saidia of Oujda nemen deze route.

Aanbevolen hotels op deze route

1.Orléans: BOEK! Ibis budget Orléans Sud Comet

2.Clermont-Ferrand: BOEK! Ibis Clermont Ferrand Sud Herbet

3.Barcelona: BOEK! Regio Catalunya

4.Valencia:BOEK! Regio Valencia

Translate