Boek hier!

Lang parkeren bij een vliegveld is een handige optie voor reizigers die voor een langere periode weggaan en hun auto veilig willen parkeren tijdens hun afwezigheid. Bij de meeste grote luchthavens zijn er verschillende parkeerfaciliteiten beschikbaar voor lang parkeren, waaronder parkeerterreinen op loopafstand van de terminal en shuttlebusdiensten naar de terminal.

Bij het parkeren op de luchthaven zijn er verschillende tarieven beschikbaar, afhankelijk van de duur van het parkeren en de locatie van de parkeerplaats. Over het algemeen geldt dat hoe langer u parkeert, hoe goedkoper de prijs per dag zal zijn. Het kan daarom lonend zijn om vooraf online te reserveren om de beste prijs te krijgen en er zeker van te zijn dat er een parkeerplaats beschikbaar is.

Naast de officiële parkeerfaciliteiten van de luchthaven zijn er ook particuliere parkeerbedrijven die lang parkeren aanbieden rondom de luchthaven. Deze parkeerbedrijven bieden vaak shuttlebusdiensten aan tussen de parkeerplaats en de terminal, en sommige bieden ook extra services aan, zoals het wassen van uw auto tijdens uw afwezigheid.

Valet parking, ook wel bekend als ‘valetparking’, is een handige service die beschikbaar is voor reizigers die van plan zijn om met het vliegtuig te reizen. Bij valet parking kunt u uw auto veilig parkeren op een aangewezen parkeerplaats bij de luchthaven en deze overhandigen aan een ervaren chauffeur, die uw auto vervolgens voor u parkeert terwijl u incheckt voor uw vlucht.

Deze service is vooral handig voor reizigers die geen tijd hebben om zelf een parkeerplek te vinden op de luchthaven en hun vlucht niet willen missen. Valet parking is beschikbaar bij de meeste grote luchthavens in Nederland, waaronder Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport. Maar ook in België kun via PARKOS terecht bij de meeste luchthavens.

Er zijn verschillende bedrijven die valet parking aanbieden bij de luchthaven. Deze bedrijven hebben meestal een online boekingssysteem waar u uw reservering kunt maken en betalen voordat u naar de luchthaven gaat. Bij aankomst op de luchthaven belt u het valet parking-bedrijf en geeft u uw locatie door, zodat de chauffeur u kan ontmoeten en uw auto kan parkeren.

Het tarief voor valet parking verschilt per bedrijf en per luchthaven. Het is daarom belangrijk om de tarieven van verschillende aanbieders te vergelijken voordat u een keuze maakt. Dit kan het beste via onze partner PARKOS. Sommige bedrijven bieden ook extra services aan, zoals het wassen van uw auto of het bijvullen van uw brandstof, tegen een extra vergoeding.

Over het algemeen is valet parking een handige en stressvrije manier om uw auto veilig te parkeren bij de luchthaven en uw reis te beginnen zonder gedoe.

Translate