Welkom op Naarmaroc.nl

Op naarmaroc.nl kun je allerlei informatie vinden met betrekking tot de reis naar en het verblijf in Marokko.

Informatief

Op naarmaroc.nl vind informatie van verschillende categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

De Marokkaanse douane reglementen. Wat mag je aan persoonlijke goederen meenemen en wat niet? Hoeveel contant geld mag je meenemen? Hoe zit het met het meenemen van medicijnen?

De contactgegevens van de officiële instanties, bv telefoonnummers van de luchthavens douanes en ambassade. Verder kun je ook terecht voor contact en adresgegevens van hulpdiensten (politie, ambulance en plattelandspolitie) en artsen ,ziekenhuizen en klinieken.

Het openbaar vervoer in Marokko. Informatie over het gebruik van de taxi maar ook trein, stad en streekvervoer in Marokko.

Dit is maar een greep uit het zeer uitgebreide aanbod van informatie. Verder kun je terecht voor informatie en achtergronden over vrije tijd en toerisme, commerciële zaken, accommodatie en vele handige tips.

Praktisch

Naast het grote aanbod van informatie vind je er ook een aantal praktische zaken. Wanneer je op reis gaat naar Marokko dien je een ‘douane in en uitreisformulier ’in te vullen en af te geven bij de douane. Het zogenaamde fiche d’embarquement /debarquement . Deze kun je op naarmaroc.nl downloaden en invullen.

Kortom, met welke doeleinde je ook naar Marokko reist.

Naarmaroc.nl is,

Jouw voorbereiding op Marokko!