Liefdadigheidsstichtingen voor Marokko

Er zijn vandaag de dag veel liefdadigheidsstichtingen in Nederland die goed werk verrichten in Marokko. Veel sociale en welzijnsprojecten worden opgezet om de minder bedeelde in Marokko te helpen aan een beter leven. Naarmaroc.nl biedt je op deze pagina een overzicht van deze liefdadigheidsstichtingen die zich dagelijks in zetten voor mensen in Marokko. Wilt u CHARITY PARTNER van NaarMaroc.nl worden en met uw stichting ook op deze pagina? Mail uw logo,foto’s en beschrijving van het liefdadigheidsstichting naar info@naarmaroc.nl.

Charity Partners

logo sans pourLogo Stichting Rizq

Logo Stichting Tisier

Benefiet voor Marokko Stichting Tisier

Op 8 november as organiseert stichting Tisier een benefiet voor verlaten baby's, Stichting Tisier

gehandicapten en weeskinderen in Marokko. Jouw aanwezigheid is meer dan welkom. 

Locatie : Moskee Esslaam in Rotterdam.

Tijd: 15:00 uur tot 21:00 uur

Late night event!

Gala Diner Sante Pour Tous

Op 20 december 2014 komen wij met zijn allen tijdens een benefietgaladiner bijeen in Rhône, Party- en Congres centrum, gelegen aan de Rhoneweg 12 -14 te Amsterdam. Een samenzijn, een terugblik en vooruitblik, maar ook een unieke mogelijkheid voor u om deelgenoot te worden van deze uitzonderlijke stichting.
Het onderwijzen van Marokkaanse artsen en medisch personeel, het verbeteren van de gezondheidszorg in Marokko en het bieden van goede medische zorg aan de armen, die daarvan anders verstoken blijven. Het is de bijzondere invulling waarop Santé Pour Tous een onderscheidende betekenis aan haar missie geeft. Onderwijs en daadkracht met oog voor het individu, haar achterban groot en divers zijn illustratief voor de wijze waarop de missie door haar wordt uitgedragen.
Een verscheidenheid aan mogelijkheden hiertoe. Op een wijze die geheel bij u past, kunt u bijdragen aan het verspreiden van goede zorg en aan het verspreiden van kennis. Daarnaast betekent uw bijdrage een belangrijke mentale steun voor de talloze vrijwilligers die zich inzetten voor Santé Pour Tous. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze projecten in 2015.
Met veel interesse zien wij uw belangstelling tegemoet voor het toosten op een gezonde toekomst met ons en het leveren van een bijdrage hieraan.

Sur la ‘Santé Pour Tous’

Op gezondheid voor iedereen!

Wenst u meer informatie over de sponsorpakketten (zie bijlage), dan kunt u contact opnemen met Josien van der Meer via het e-mailadres info@santepourtous.nl of per telefoon op 020-4470206. Tickets voor losse stoelen verkrijgbaar via deze link.
Hoogachtend,
Mede namens het bestuur,

Abdelali Bentohami
Voorzitter Stichting Santé Pour Tous

Gala diner

Amsterdamse stichting Santé Pour Tous gaat kinderlevens redden in Marokko

In de week van 8 t/m 12 december reist een medisch team van stichting Santé Pour Tous naar Casablanca om kindjes te opereren die lijden aan een hartafwijking. Daarmee heeft Santé Pour Tous de eer om als eerste buitenlandse stichting dergelijke complexe operaties in Marokko uit te mogen voeren.

Kinderhartchirurgie is broodnodig in Marokko. Er worden per jaar ruim 6000 baby’s met een hartafwijking geboren in Marokko. Per dag sterven maar liefst zes baby’s ten gevolge hiervan en bijna al deze baby’s leven niet lang genoeg om hun eerste verjaardag te vieren. Vooral het tekort aan kinderhartchirurgen is een belangrijke oorzaak voor dit hoge sterftecijfer. Met name kinderen van arme ouders moeten het ontgelden. Stichting Santé Pour Tous gaat daarom deze kinderen gratis opereren.
Het project zal zich niet beperken tot gratis operaties voor de allerarmsten, maar ook zal in de komende jaren een gedegen opleiding tot kinderhartchirurg opgezet worden. Daarnaast zal Santé Pour Tous helpen bij het opzetten van een volledig geoutilleerde afdeling kinderhartchirurgie. Dit alles in samenwerking met de afdelingen kinderhartchirurgie van het AMC in Amsterdam en het LUMC in Leiden.

Mocht u bovenstaand project willen steunen, doneert u dan op rekeningnummer

NL45ABNA0444570829

t.n.v. Stichting Santé Pour Tous

o.v.v.“kinderhartchirurgie”.

Ieder bedrag dat u kunt missen draagt bij.

Charity event

Sponsorloop kinderhartchirurgie, 39e Editie Amsterdam Marathon

Sponsorloop kinderhartchirurgie

Op 19 oktober 2014 vindt alweer de 39e editie van de Amsterdam Marathon plaats. Ditmaal is de marathon des te bijzonderder, omdat professor Alami uit Casablanca  meeloopt. Professor Alami is een fervent marathonloper en vraagt met deze loop aandacht voor ons aanstaande kinderhartchirurgie project in Casablanca. Naast professor Alami zullen meelopen: Ernst Cancrinus (vaatchirurg), Jan Bosma (vaatchirurg) en Emma Paes (plastisch chirurg i.o.).

Kinderhartchirurgie is broodnodig in Marokko. Er worden per jaar ruim 6000 baby’s met een hartafwijking geboren in Marokko. Per dag sterven maar liefst zes baby’s ten gevolge hiervan en bijna al deze baby’s leven niet lang genoeg om hun eerste verjaardag te vieren. Wij accepteren dit niet en komen in actie!

Samen met de afdeling cardiovasculaire chirurgie van ziekenhuis Ibn Rochd in Casablanca willen wij een gedegen opleiding tot kinderhartchirurg opzetten. Daarnaast willen wij helpen bij het opzetten van een volledig geoutilleerde afdeling kinderhartchirurgie, waar de hele zorg rondom de operatie geboden kan worden. Dit alles onder de bezielende leiding van kinderhartchirurg Dave Koolbergen en zijn collega’s van de afdelingen kinderhartchirurgie van het AMC in Amsterdam en het LUMC in Leiden.

Graag vraag ik u een sponsorbijdrage te doenIeder bedrag dat u kunt missen draagt bij.

Doneer op

NL45ABNA0444570829

t.n.v. Stichting Santé Pour Tous

o.v.v. “Sponsorloop kinderhartchirurgie”.

Ook namens onze patiëntjes in Marokko heel veel dank!

Abdelali Bentohami, voorzitter

logo sans pour

Sponsorloop