Welkom bij Halal Home Exchange, de eerste huizen ruil community die zich op reizigers met een Halal Lifestyle richt. Huizen ruil is een mooie manier van uitwisselen van je woning, voor vakantie doeleinden. En dit zonder verblijfskosten!

Zou jij het leuk vinden om je woning in Marokko te ruilen met een woning in een andere stad in Marokko of elders?  Wie weet ben jij binnenkort diverse steden aan het ontdekken.

Een huizenruil is niet alleen kosten besparend, maar biedt ook de vrijheid en gemak aan die je ook in je eigen woning hebt. A home away from home ervaring, die onbetaalbaar is.

Op deze pagina zie je een voorbeeld van een woning die beschikbaar is in Marokko. Via het contactformulier kun je je interesse in Halal Home Exchange.

To Exchange in…..Morocco, Cabo Negro

In het noorden van Marokko, nabij de stad Tetouan, aan de Middellandse dit vakantie appartement. Het appartement bevindt zich op een afgesloten complex waar alleen bewoners mogen komen. Het complex is goed onderhouden en voorzien van groot zwembad. De strak afgewerkte woning is volledig gemeubileerd en is van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft 2 slaapkamers en ruime woonkamer. Het populaire strand Cabo Negro is slechts op enkele minuten lopen. Zie jij jezelf al verblijven in dit mooie en complete appartement? Schrijf je snel in voor de een exchange!

Verstuur je contactverzoek!