Wegenwacht Europa 728x90

Goederen verzending naar Marokko

Sinds 1 Mei 2014  heeft de douane in Marokko een verbod op invoer van tweedehands goederen vanuit Europa ingesteld. Dit om aanwas van clandestiene transportbedrijven tegen te gaan. Alleen officieel geregistreerde bedrijven mogen nog persoonlijke goederen Marokko invoeren.

Naarmaroc.nl is een samenwerkingsverband aangegaan met verschillende officieel geregistreerde transportbedrijven. Deze vervoerders zijn gespecialiseerd in de transport van persoonlijke goederen van en naar Marokko. Twee wekelijks rijden deze vervoerders naar Marokko en doen o.a. de volgende steden aan:

  • Casablanca
  • Fes
  • Kenitra
  • Meknes
  • Larache
  • Tanger
  • Tetouan
  • Rabat
  • Overige steden*

Werkwijze

Op basis van de aflevertijd en de prijs die de verschillende vervoerders aanbieden, zoeken wij uit met wie  je goederen/spullen het beste kan versturen. Let op! Naar de steden waar een * achter staat kunnen alleen kleine en middelgrote zendingen verstuurd worden ( Min 10 en max. 20 kg, 150 cm x 150 cm). Deze worden vanaf Tanger met CTM expresservice afgeleverd en dienen op het afhaalpunt van CTM ter plaatse afgehaald te worden. De extra kosten (afhankelijk van de gewicht en afmetingen) worden  gespecificeerd en doorberekend in de offerte.

Stap 1

Vul het offerteaanvraag  op deze pagina compleet in.

Wij zetten jouw offerteaanvraag door naar onze vervoerders.

Stap 2

De goedkoopste offerte  wordt teruggekoppeld.

Indien je akkoord gaat met het tarief en verzenddatum volgt stap 3.

Stap 3

De vervoerder neemt contact op en maakt een afspraak om de zending op te halen.

Algemene voorwaarden verzending Marokko

1. Verzending op naam. Anonieme verzending van goederen is niet mogelijk.

2. Contact persoon in Marokko. Er dient altijd een telefoonnummer afgegeven te worden van de persoon die de goederen in ontvangst neemt.

3. Eigendomsbewijs . In het geval van fietsen, bromfietsen en scooters dienen van een eigendomsbewijs voorzien te zijn. Zonder dit document worden deze goederen niet verzonden.

4. Verzendklaar. Alle goederen en pakketten dienen verzendklaar aangeleverd te worden. D.w.z. dat de goederen of  separate onderdelen verpakt zijn.

5. Minimaal gewicht kleding. Zending van kleding vanaf 10 kilo.

Vraag een offerte aan.

Eerstvolgende vanuit zending Marokko

0Days0Hours0Minutes0Seconds