Circle of influence

Circle of influence

Circle of influence is een project groep die zich inzet voor de belangen van de minderbedeelden. Als schoolproject begonnen in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een stichting.
Ons doel is jongeren te motiveren zich in te zetten voor die gene die hulp nodig hebben. Vanuit het hart en vol motivatie zet Circle of Influence zich in en wordt er verandering gecreeerd. Ik help jou, jij helpt haar, zij helpt hem, en hij helpt mij! Zo is de cirkel rond en beïnvloeden we elkaar op een positieve manier. Circle of Influence.
De stichting bestaande uit jongeren die zich inzetten voor verschillende goede doelen in Marokko. Op dit moment ondersteunen wij een psychiatrische kliniek Berrechid gelegen in Berrechid

Gemiddeld zijn er zo’n 1000 patiënten met diverse psychiatrische en lichamelijke aandoeningen hier ondergebracht waarvan de meesten onder erbarmelijke en soms mensonterende omstandigheden moeten leven of beter gezegd “overleven”.

Doel COI
De jongeren van Circle Of Influence willen deze mensen een menswaardiger bestaan op hun oude dag geven. Het oude gebouw is heel erg hard aan een renovatie toe. Net zoals het meubilair (voor zover dat er is), en wat er is, is in de meeste gevallen in zeer slechte staat en in bepaalde gevallen zelfs levensgevaarlijk te noemen.
Om in deze schrijnende en mensonwaardige toestand verandering te kunnen brengen hebben ze minimaal 20.000 euro nodig. Hiermee kan Circle Of Influence al een heleboel realiseren voor deze mensen.

Word donateur,sponsor of vrijwilliger!